Gaiseeis многофункционален геометричен линий рисунка за рисуване на владетел Геометричен шаблон за рисуване Измерване на инструмента Пластмасов владетел за консума?
Ново

Gaiseeis многофункционален геометричен линий рисунка за рисуване на владетел Геометричен шаблон за рисуване Измерване на инструмента Пластмасов владетел за консумативи за училищ

BGN 4.79

На склад

ПРИЧИНИЕ И КРАЙ : Различни форми могат да бъдат изтеглени, мащабът е ясен, плъзгането е удобно, рисунката е стабилна, не е лесно да се изкриви и е лесно да се наблюдава. Той може да помогне на вашите собствени ръчни умения и. Лек, издръжлив и лесен за носене. Използвайте занаята, повърхността на продукта е гладка, не е лесна за носене и надраскване, добър ефект на формата. Прозрачният материал ви позволява да не пренебрегвате някои важни числа или думи, когато рисувате.Многофункционален геометричен владетел за рисуване на владетел Геометричен шаблон за измерване на инструмент за измерване на инструмента Пластмасов владетел за училищни офис Провизии Продукт Описание. Творчески стил, кратък с иновации, умен дизайн, ярък и интересен . Използвайте този многофункционален владетел, за да нарисувате всички! Бързо, точно и създайте завладяващи модели! Спецификации Продукт Теглото : 50 Gproduct Размер : (L X W X H) 20 × 9 × 1cm / 7.

Други функции

Подобни оферти