Мериленд Държавен стикер Стикер Декол Декол Едря - самозалепващо винил - устойчив на атмосферни влияния - направен в САЩ - много цветни и размери - Бък лов на лов на л?
Ново

Мериленд Държавен стикер Стикер Декол Декол Едря - самозалепващо винил - устойчив на атмосферни влияния - направен в САЩ - много цветни и размери - Бък лов на лов на ловни пушки

BGN 2.66

На склад

Стикерите са направени от първокласен самозалепващ винил и ще се придържат към почти всичко, като традиционен стикер за броняГордо направен в САЩ. Инструкции за инсталиране и подробности, моля, вижте допълнителните изображения. Ултра тънък 2,8 милилитра (70 микрона) календарен самозалепващ винил е един от най-гъвкавите календарен винили на пазара. Определено не сме най -евтиното решение, но произвеждаме най -висококачествените стикери, които са не само устойчиви на атмосферни влияния, но предлагат до 6 -годишна издръжливост на открито. Всички стикери не са създадени равни, така че не се заблуждавайте от евтини имитации, които се чувстват на елементи и най -важното директно слънчева светлина! Тези стикери няма да избледнеят, да завъртят черна пукнатина или обелват в продължение на много години. Произведено в САЩ. Стикерът, показан в инсталационните изображения, е само за целите, ще получите закупения.

Други функции

Подобни оферти