Християнството тържествува, или разширен възглед за характера и тенденциите на христовата религия, показвайки, че тя по всякакъв начин е предназначена да отстрани
Ново

Християнството тържествува, или разширен възглед за характера и тенденциите на христовата религия, показвайки, че тя по всякакъв начин е предназначена да отстрани злините на един объркан и нещастен свят.

BGN 1.33

На склад

Илюстрациите, индексът, ако има такива, са включени в черно и бяло Език : Английски кожена подвързия на гръбначния стълб и ъгли със златист лист печат върху гръбначния стълб. Шиене подвързване за по-дълъг живот, където книжният блок всъщност е пришит (Смайт зашит/секция зашит) с конец преди свързване, което води до по-траен вид подвързване. Това не е препечатано или разпознато препечатано. Всяка страница се проверява ръчно преди отпечатване. Преиздадено издание от 1841 г. Няма промени в оригиналния текст. Ако има такива, те не са част от книгата. Ако оригиналната книга е публикувана в няколко тома, тогава тази препечатка е само от един том, а не от целия комплект. Ако желаете да поръчате определен обем или всички обеми, можете да се свържете с нас. Страници : 460 Заглавие : Тържествуващото християнство или разширен възглед за характера и склонността на христовата религия : показващ, че тя по всякакъв начин е предназначена да излекува злините на един объркан и нещастен свят и да направи човечеството наистина добро и щастливо; заедно с допълнение, съдържащо същността на различни публични дискусии между автора и социалистите (1841) автор : Баркър, Йосиф християнството триумфира, или разширен възглед за характера и склонността на христовата религия : показващ, че тя по всякакъв начин е предназначена да излекува злините на един объркан и нещастен Свят.

Други функции

Подобни оферти