& Vico Twin Size Loft Bed с плъзгане, дървена къща двуетажна рамка за легло с предпазна гарария и вградена стълба, Mulrifuncational House Bed с покрив за момичета и момчета, без пружина, не?
Ново

& Vico Twin Size Loft Bed с плъзгане, дървена къща двуетажна рамка за легло с предпазна гарария и вградена стълба, Mulrifuncational House Bed с покрив за момичета и момчета, без пружина, необходима, сива

BGN 1.00

На склад

[Проектиран с безопасност на ума] : Горното таванско легло възприема пълна дължина, докато дънният дизайн включва табло и подстригване на краката, осигурявайки първокласна сигурност за вашето семейство Има слайд, който може да се плъзне надолу директно от горното легло, съчетавайки забавления и практичност. Поради осветление или дисплей. [Дизайн на пестене на пространство] : Това двуетажно легло има легло с две размери на върха и голямо пространство на дъното, то съчетава леглото и се плъзга в едно, спестявайки място в най -голяма степен. Включен комплект Slat, така че кутиите пружини не се изискват. Ще се опитаме да решим проблема ви. Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ще се опитаме Това не само служи като удобна зона за сън, но и се удвоява като пространство за вашите деца. Това легло на таванско помещение е проектирано с чист силует и оттенък на елегантност. Здравата стълба на 3 ниво и подсилена анти-шега рамка. Имате някакъв проблем, нашият опитен екип за обслужване на клиенти ще отговори възможно най -скоро.4 "HNumber of Package : 2 Over All Тегло на продукта : 91lbspackage Едно нетно тегло : 31lbspackage Две нетно тегло : 60 LBSWEIGHT Капацитет : 250lbsremommended Matress Dechness : Горно легло : 4-6 "Спецификации : Тип на продукта : Таванско легла : Twincolor : Материал на сивопродуктите : Plywood+Mdf+Pinewoodbed Slat Material : Plywoodlevel of Messbly : Пълно сглобяване Необходима пружина.89lbspackage Количество : 78.40 тежест (lbs) : Размер на пакета 91. [Лесна рамка за сглобяване] : Сглобяване, удобно за потребителя, която може да бъде завършена за нула време.00 : Количество на пакета : 42. [Висококачествена рамка за двуетажно легло] : Рамката за легло с дърва с дърва е изградена от избрани болтове от твърд бор и MDF и желязна сплав, което държи цялото легло стабилно и безком Най -горната част, двуетажното разполага с горни двуетажни летви, за да помогне за увеличаване на дълголетието на вашите матраци, не е необходима кутийна пружина. : Nomattress Включено : Нойовицирано време за сглобяване : 40 minutessuggested Брой хора : 2 Additional Инструменти Изисква се : Всички включени инструменти.

Други функции

Подобни оферти