Подаръци за одеяло за мама, одеяло мама подаръци, подаръци за рожден ден на мама, подаръци за майки за майки за мама, мама подаръци от дъщери, обичам те мама одеяло, м?
Ново

Подаръци за одеяло за мама, одеяло мама подаръци, подаръци за рожден ден на мама, подаръци за майки за майки за мама, мама подаръци от дъщери, обичам те мама одеяло, меко одеяло за хвърляне на цветя, xs-100*

BGN 2.33

На склад

Не се изисква гладене или скъпо почистване! Подарък, подарък за благодарност, коледен подарък, подаръци за Нова година. Топло одеяло ще ви направи удобно да дрямка в офиса. В студена нощ можете да лежите на дивана с топло одеяло и да гледате телевизия. Не използвайте белина.【Различен размер】 : Четири различни размери отговарят на различното търсене, много място за обгръщане около повечето възрастни и деца, изберете необходимия размер и предпочитате. Има точно правилната тежест, за да ви държи топло и уютно, но въпреки това е достатъчно лек, за да ви предпази от избухване в пот. Когато сте на командировка, поставете одеяло в куфара си, което е леко и практично. Подаръци за одеяло за мама, одеяло мама подаръци, подаръци за рожден ден на мама, подаръци за ден на майките за мама, мама подаръци от дъщери, обичам те мама одеяло, меко одеяло за хвърляне на цветя, xs-100*150см.

Други функции

Подобни оферти