Магнитна изолирана завеса за вратата, термична врата на вратата на вратата Автоматично по-близо самозаключаваща се екран за поверителност на вратата за климатик, ?
Ново

Магнитна изолирана завеса за вратата, термична врата на вратата на вратата Автоматично по-близо самозаключаваща се екран за поверителност на вратата за климатик, вътрешен двор, спални, свободни, годни врати с размер

BGN 0.67

На склад

Дизайнът на магията с пълна рамка позволява лесна инсталация без необходими инструментиВъвеждане на нашата магнитна изолирана завеса за врати, предназначена да повиши енергийната ефективност и да осигури свободно решение за вашия дом. По време на лятото и топлия въздух остава по време на зими. Силната система за магнитно затваряне позволява самозаключваща функция, като се гарантира максимална поверителност и предотвратяване на вход или избягване на вашата стая. Неговият универсален дизайн го прави перфектно временно решение на вратата за всяко пространство. Тази многофункционална завеса на вратата може да се използва на различни места, включително главни входни врати, офиси, магазини, вътрешен двор, палуба, веранда, балкон, стъкло и дори гараж или плъзгащи се врати. Направете енергийната ефективност на вашия дом и се насладете на удобството на свободна от ръце, самозатваряща се врата с нашата магнитна изолирана завеса на вратата. Този термичен капак на вратите е идеалният спътник за климатизирани стаи и предлага множество предимства, за да поддържате удобното си пространство през цялата година.

Други функции

Подобни оферти