Пантсавер по поръчка стелки за автомобили за Мицубиши Лансър, компютър, Защита от всякакви метеорологични условия за превозни средства, пластмаса, устойчива на те?
Ново

Пантсавер по поръчка стелки за автомобили за Мицубиши Лансър, компютър, Защита от всякакви метеорологични условия за превозни средства, пластмаса, устойчива на тежки атмосферни условия, Черно

BGN 15.99

На склад

Защитете колата и дрехите си : дълбоки канали канализират вода, сняг, кал, разливи и отломки в уникален централен тиган, който улавя до 500 мл (16 унции) на вода и лесно избършете или изплакнете чиста. Панталон спестител потребителски годни кола мат ще защити вашия интериор килим и да помогне да се запази дълбоки канали канал вода, сняг, кал, разливи и отломки в уникален централен тиган, който улавя до 500 мл (16 унция.Панталон спестител по поръчка 4пк кола етаж Мат Комплект за Мицубиши Лансър 2019 : проектиран по поръчка отговарят на сложните контури и повърхности на пода на Вашия автомобил. Произведено в Северна Америка : гордо произведено в Канада от членове на Обединените стоманолеярни (УСВ местни 1-500) и подкрепено от доживотна гаранция за вашето спокойствие. Неплъзгащ се дизайн : гъвкавите грайфери захващат пода, за да запазят постелката на място, без да повредят килима на автомобила.) на кал и лесно избършете или изплакнете чисти. Превъзходни автомобилни изтривалки за всякакви метеорологични условия : Изработени от нетоксични, устойчиви на атмосферни влияния Рециклирани ПВЦ, Пантсавните изтривалки без бисфенол А са водоустойчиви и без мирис дори при екстремни метеорологични условия и поддържат гъвкавост и издръжливост до минус 76â ° Ф (- 60Â ° с).

Други функции

Подобни оферти