Комплект На Водача На Лагера Комплект На Водача На Храстовия Лагер Комплект За Отстраняване На Монтажника Вграден Комплект Ръчни Инструменти За Ремонт На Автомоб?
Ново

Комплект На Водача На Лагера Комплект На Водача На Храстовия Лагер Комплект За Отстраняване На Монтажника Вграден Комплект Ръчни Инструменти За Ремонт На Автомобили

BGN 36.26

На склад

Моля, разрешете грешка от 0-2 см поради ръчното измерване Конусните дискове варират по размер от 18 до 65 мм и 74 мм. Също така подходящ за използване в работилница преса. Моля, вземете истинския като стандарт. комплект за отстраняване на амортисьори вграден комплект Ръчни инструменти за ремонт на автомобили : тези инструменти са изработени от стомана за здравина и издръжливост, която е уникална стомана с екстремни свойства против износване. Просто изберете необходимите размери и сглобете инструмента на драйвера. Прецизен дизайн, Висока производителност и надеждна стабилност.4 унция приложение : също така подходящ за използване в цех преса пакет включени : 1 х кутия 51 х инструменти Забележка : 1. Мониторите не са калибрирани по същия начин, цветът на елемента, показан на снимките, може да се показва малко по-различен от реалния обект. Всички тези инструменти са опаковани в калъф за лесно съхранение и транспортиране.комплект за управление на лагери 51 бр. Благодаря за разбирането. Също така подходящ за използване в работилница преса. Спецификация : състояние : материал : стомана Цвят : Както е показано на снимката размер : както е показано на снимката тегло на опаковката : прибл. Също така е подходящ за използване в работилница преса. Икономичен и практичен, не го пропускайте! Удобства : тези инструменти са изработени от стомана за здравина и издръжливост, което е уникална стомана с екстремни анти-износване свойства.

Други функции

Подобни оферти