Пантсавер по поръчка стелки за автомобили за Мерцедес-Бенц гле АМГ 2017, компютър, Защита от всякакви метеорологични условия за превозни средства, тежкотоварни усто?
Ново

Пантсавер по поръчка стелки за автомобили за Мерцедес-Бенц гле АМГ 2017, компютър, Защита от всякакви метеорологични условия за превозни средства, тежкотоварни устойчиви на атмосферни влияния пластмаса, Тан

BGN 15.99

На склад

Превъзходни автомобилни изтривалки за всякакви метеорологични условия : Изработени от нетоксични, устойчиви на атмосферни влияния Рециклирани ПВЦ, Пантсавните изтривалки без бисфенол А са водоустойчиви и без мирис дори при екстремни метеорологични условия и поддържат гъвкавост и издръжливост до минус 76â ° Ф (- 60Â ° с)Изберете вашия модел кола за потребителски годни Автомобилни изтривалки . Персонализирано прилягане : вашата подложка за кола се нарязва, за да пасне на точното оформление на пода на Мерцедес-Бенц ГЛЕ63 АМГ, така че да се монтират за секунди, без да се изискват винтове, болтове, крепежни елементи или инструменти. Неплъзгащ се дизайн : гъвкавите грайфери захващат пода, за да запазят постелката на място, без да повредят килима на автомобила. Произведено в Северна Америка : гордо произведено в Канада от членове на Обединените стоманолеярни (УСВ местни 1-500) и подкрепено от доживотна гаранция за вашето спокойствие. Фит изберете : 2017 Мерцедес-Бенц гле и още-Добавете Вашия автомобил към нашата джаджа за фит, за да проверите.) на кал и лесно избършете или изплакнете чисти. Панталон спестител потребителски годни кола мат ще защити вашия интериор килим и да помогне да се запази дълбоки канали канал вода, сняг, кал, разливи и отломки в уникален централен тиган, който улавя до 500 мл (16 унция.

Други функции

Подобни оферти