Цветни клипове флорална коса клип коса розови коси лъкове розов лък за лък за фина коса момиче цветни клипове барети с напълно облицовани аксесоари за коса за моми?
Ново

Цветни клипове флорална коса клип коса розови коси лъкове розов лък за лък за фина коса момиче цветни клипове барети с напълно облицовани аксесоари за коса за момиченце дете тийнейджърски подаръци

BGN 5.86

На склад

Ръчно измерване, моля, позволете 0 ~ 2 cm грешка, благодаря От малки момичета до по -големи момичета, всички те го обичат. Клиповете за коса ще ви направят по-елегантни и привличащи вниманието, можете също да украсите различните си прически с тях. Съдържа малки части, децата трябва да използват под надзора на родителите. Поради разликите между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Можете да ги използвате, за да съответстват на ежедневните ви дрехи, като ви правят по-класи и сладки. Пълни : Дълги розови лъкове за коса могат да се прилагат като опора за жени за жени, които да правят очарователни снимки, могат да се прилагат като подаръци за рожден ден, бебешки подаръци, коледни подаръци, които ще ви накарат да станете Фокус на партито и Public. Твърди и здрави, те са в изкуствени дизайни на рози, тези розови цветя са вградени с много изкуствени перли; Приятната комбинация прави цветните клипове по -истински и очарователни. Удобно и надеждно : Клипът на руж е изработен от качествен материал за лента, мек, гъвкав и лек, косата е обвита без метална експозиция, Което може да бъде интегрирано с розовото цвете добре, те имат по -силни затварящи сили, но косата няма да доведе до нараняване на косата на бебето, подкрепяйки дълго време. Нисък въглерод, опазване на околната среда, без замърсяване и трайно. Не само красива, но и практична, украсете прическата си и дръжте косата си плътно. Ние гарантираме същия стил, както е показано на снимката. Най -добра цена, лесна транзакция, отлично изживяване на покупката.Цветни клипове флорална коса клип за коса розови коси лъкове розов лък клип за фина коса момиче цветни клипове барети с напълно облицовани аксесоари за коса за момиченце дете тийнейджърски подаръци : 12 стила : 12 различни стила; Те са хубави и красиви, достатъчно количество може да отговори на вашите ежедневни нужди и подмяна.

Други функции

Подобни оферти